VIA-TESLA

11 Nisan 2009

ELEKTRİKLİ CİHAZ YAĞ KİR VE RUTUBET GİDERİCİSİ

• ÇOK ETKİLİDİR

Güçlü formülü sayesinde uygulandığı yüzeydeki yağ ve kirleri hemen söker. Hiçbir tortu bırakmaksızın buharlaşır.
• GÜVENLİDİR

Yanıcı ve parlayıcı solventier içermez. 20.000 volta kadar güvenle kullanılır. Temizlik sonrası metaller üzerinde korozyona sebebiyet vermez.
• TEMİZLİK VE BAKIM SÜRESİNİ KISALTIR

TESLA metaller üzerinde yürüme özelliği gösterir. Bu özelliği sayesinde cihazlann monte vaziyette sökülmesine gerek kalmadan temizlik yapılmasına imkan sağlar. Bu da bakım için aynlan sürenin uzamasını engeller. Yedekli çalışılmayan parçaların temizliğinde üretimi durdurmadan bakım yapma imkanı sağlar.
• GEREKSİZ ENERJİ SARFİYATINI ENGELLER

Üzerinde temizlenmemiş yağ ve pislik bulunan cihazlar normal performanslarıyla çalışabilmek için fazlasıyla zorlanırlar. Bu da direkt olarak sarf edilen enerji miktarının artmasına neden olur. Periyodik TESLA kullanımıyla bu gereksiz enerji sarfiyatı kontrol altına alınacaktır.
Düzenli TESLA kullanımıyla çalışan akşamlardaki arıza yapma oranlarında önemli düşüşler olacaktır. Çalışma ömürlerinin uzaması bir parçadan daha uzun ve verimli yararlanama imkanı sağlayacaktır.
• YANGIN RİSKİNİ ORTADAN KALDIRIR

Kontaktörler üzerinde biriken yağ ve tozlar düzenli olarak temizlenmediğinde; Kontaklar arasındaki enerji transferi sırasında istenmeyen ark ‘lara ve yangın risklerine sebebiyet verirler. TESLA uygulama sonrası kontrol dışı ark oluşumunu tamamen ortadan kaldıracaktır. Bu da işletme için yangın riskini azaltacaktır.


• KULLANIM ALANLARI

Elektrik motorlarının kömür, sargı ve fırçalarının, elektrik kontaktörierinin kontaklarının ve elektrik bağlantılarının temizliğinde, makine iç aksamlannın temizliğinde, jeneratörlerde, güç kulelerinde, baskı ekipman ve makinelerinde güvenle kullanılır.
• KULLANMA TALİMATI

Kullanılacağı alanın özelliğine bağlı olarak; Daldırma, püskürtme, fırçalama ve silme yöntemleri ile uygulanabilir. Püskürtme yolu ile yapılan uygulamalarda TESLA tatbik edilecek alanların sökülmesine gerek yoktur. Yerinde ve monte vaziyette temizliğe imkan sağlar. Metal üzerinde yürüme özelliği sayesinde kullanılan ekipmanlarla veya elle ulaşılamayan yerlerde de temizlik yapma imkanı sağlar.


Kod: M0011

Tags: ,

Comments are closed.