VIA – SOL – RT

12 Nisan 2009

ENDÜSTRİYEL SOLVENT

•    KULLANIM ALANLARI
Özellikle örme ve dokuma makinelerindeki hareketli aksamların; yağ ve iplik parçalarından arındırılmasında ve periyodik bakımlarında kullanılır
•    ETKİLİ SÖKME EFEKTİ
Uygulandığı yüzeylerdeki yağların yapısını bozarak, iplik parçalarının, tekstüre tozların ve pisliklerin kolay temizlenmesini sağlar. Formülündeki özel bileşenler sayesinde temizlik yaparken aynı zamanda çalışan aksamlar üzerinde koruyucu ve aşınmayı engelleyici ince bir film tabakası bırakır.
•    GÜVENLİDİR
Solvent esaslı bileşenlerden oluşmasına rağmen kesinlikle yanıcı ve parlayıcı değildir. Metaller üzerinde korozif etki göstermez.
•    EKONOMİKTİR
Ekonomik birim fiyatlarının yanı sıra benzin, mazot ve tiner gibi yanıcı ve parlayıcı malzemelerin yapbğı işi daha az miktarda MYF 505 ile yapmak mümkündür. Doyma oranı özellikle daldırma uygulamalarında söz konusu ürünlere göre daha fazladır. Bu özelliği sayesinde birim üründen daha fazla verim almak mümkündür.
Periyodik temizliklerden sonra iğne kınlma oranlarındaki büyük düşüş gereksiz maliyetleri engelleyecektir.
•    KOLAY UYGULANIR
Problemli yüzeylerin özelliğine göre daldırma, silme, püskürtme yöntemleri ile kullanılır. Uygulama sonrası metal üzerinde kalan ürün fazlasının buharlaşma hızını artırmak için basınçlı hava tatbik edilir.
•    KULLANIM ALANLARI
Makine iç aksamlarının ve özellikle örme makinelerindeki iğne yataklarının, platinlerin ve çelik kapakların arasındaki yağ, iplik parçalan ve pisliklerin ayrıca tüm sanayi alanlarında; Demir, çelik, bakır, bronz ve alüminyum başta olmak üzere tüm metal yüzeylerden yağ, kir ve rutubetin giderilmesi amacı ile kullanılır.

Comments are closed.