VIA – SOL – 101F

12 Nisan 2009

METALDEN YAĞ ALMA SOLVENTİ

•   ETKİLİ SÖKME EFEKTİ
Güçlü formülü sayesinde yağlarla hemen reaksiyon vererek yapısını bozar ve bünyesine alır. Çok güçlü bir yağ sökücü olduğu için aşın yağlı parçaların temizliğinde de etkili sonuç verir.
•   GÜVENLİDİR
Solvent esaslı bileşenlerden oluşmasına rağmen kesinlikle yanıcı ve parlayıcı değildir. Metaller üzerinde korozif etki göstermez.
•     EKONOMİKTİR
Ekonomik birim fiyatlarının yanı sıra benzin, mazot ve tiner gibi yanıcı ve parlayıcı malzemelerin yaptığı işi daha az miktarda MYF-101F ile yapmak mümkündür. Doyma oranı özellikle daldırma uygulamalarında söz konusu ürünlere göre iki kat daha fazladır. Bu özelliği sayesinde birim üründen daha fazla verim almak mümkündür.
•    KOLAY UYGULANIR
Problemli yüzeylerin özelliğine göre daldırma, silme, püskürtme yöntemleri ile kullanılır. Maksimum etki için daldırma yöntemiyle uygulanması tavsiye edilir. Uygulama sonrası basınçlı hava tatbiki ile buharlaşma hızı artırılır.
•    KULLANIM ALANLARI
Tüm sanayi alanlarında; Demir, çelik, bakır, bronz ve alüminyum başta olmak üzere tüm metal yüzeylerden yağ, kir ve rutubetin giderilmesi amacı ile kullanılır.
Tüm bu yüzeyler üzerinden yapışkan ve tutkal lekelerinin çıkartılmasında son derece etkilidir.

Comments are closed.